Download Lagu TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji ( ) Mp3
TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji ( ) Putar TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji ( ) mp3
Download Lagu TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji ( ) mp3

cloud Don'tLoad

  • settings_ethernetDetail MP3
    Title : TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji ( )
    Durasi : 5:43 sec
    Author : TEKOMLAKU
    Dirilis : 2021-06-10 | 12:00:18Z
    Ekstensi File : MPEG-1 Audio Layer 3 / .MP3
    Audio Format : mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s, 320 kb/s
  • whatshotLihat Lirik Lagu
    Alhamdulillah telah rilis single ke 6 dari kami TEKOMLAKU yang berjudul "Rung Iso Nyawiji" Cipt : Ahlan Sunito Follow Instagram TEKOMLAKU: http://instagram.com/tekomlaku_?igshid=qa5u35ldp6bh TEKOMLAKU : Aryan Saputra (Vocal) AdryanNur (Rhytem) Noga Angga (Melodi) Ritwin Dika (Bass) Yuda Laksono (Kentrung) Ahlan Sunito (Ketipung) Adzim Atsya (Add Cak) Wahyu Purba (Add Drum) Dani Kisworo (Add Keyboard) Cast : Irfan Tri (Tirex) http://instagram.com/irfantrii_?utm_medium=copy_link Agatha Ellin http://instagram.com/agtellin_?utm_medium=copy_link Ahlan Sunito http://instagram.com/ahlansuneto_?utm_medium=copy_link Record, Mixing & Mastering: Dangduters Studio http://instagram.com/dangduters_studio?utm_medium=copy_link Video Grafter & Editor: Fatahillah Al Abi Cameramen & Crew: Dika Satriawan Triyanto ☎️ 089653565894 Jangan lupa Like, Comment, Subscribe & Share ya teman-teman Support by : Nyempil Kopi Damara Art Bayu Aji Dapur Mama Tiara Nusa Indah Transport Jogja Terimakasih kepada : Tuhan Yang Maha Esa Orang tua dan keluarga Nyempil Kopi ANMN Kreatif Fanbase Tekomlaku Dan semua team Tekomlaku yang telah ikut bersolusi dalam pembuatan video clip dan single Rung Iso Nyawiji. __________________________________________________________ -Lirik Rung Iso Nyawiji- Roso tresno iki sing tak jogo Wes tak jalani rekoso ning njero ati Sing wis tak dongake mugo iso podo karep tresno sing prasojo Aku ra pernah mikir, nek kowe bakal sumingkir Tapi wong tuomu melingi,koe wes di titipke Yo wes yen koyo ngono Mugo aku ora cotho Neruske tresno sing racetho Reff: Kabeh wes tak perjuangke nggatekke ngandani kowe wes mbendinane ning opo malah tok sepelekke Wes kadung tenanan nggo sliramu Ora krasan tok bolan baleni dolanan ati Padahal atiku tulus ikhlas menyayangi Gusti wes nyekseni, perjuanganku rung iso nyawiji Gusti wes nyekseni perjuanganku mugo dadi siji __________________________________________________________ SELAMAT MENIKMATI ©2021
  • star_rateDeskripsi Lagu
    Download Lagu TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji ( ) Gratis, Convert Lagu TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji ( ) ke MP3, Lirik Lagu TEKOMLAKU - Rung Iso Nyawiji ( )
  • play_arrowPLAY VIDEO